De weg ligt open…

okt 202013
 
Share Button

Vandaag (om 9u30) aan de start van de TCS Amsterdam Marathon – m’n 2de marathon. Vijf jaar geleden (april 2008) liep ik de Antwerp Marathon. Toen was ik niet bijster goed voorbereid. Ik liep enkel wanneer ik een gaatje in m’n agenda vond – niet evident als uithuiswerkende mama van 2 kleine kinderen – en ik kon toen niet echt op m’n voeding letten, om nog maar te zwijgen van de nachtrust die ik in die periode miste. Ik liep toen de marathon zonder problemen uit, leefde 2 weken op een wolk, maar nam me toen voor dat ik een volgend marathonavontuur enkel goed voorbereid wou aangaan. Ik zocht een schema, plande de trainingen in in m’n agenda, volgde deze nauwgezet, zorgde voor voldoende slaap en lette op m’n voeding (+ Etixx sports nutrition!). Ik ben ‘ns benieuwd of dit alles vandaag een verschil zal maken… Bedankt voor alle aanmoedigingen en in het bijzonder wil ik Davy & Liesbeth DV bedanken voor het mogelijk maken, meeleven en het meetrainen tijdens de voorbije maanden. Dit maakt alles des te leuker. Ook een dikke merci aan Davy, Aagje en Tibe voor de tijd die ze me gunden! Ook Herlinde bedankt voor de opvang van Aagje en Tibe op zondagvoormiddag! Ik heb er vandaag alvast zin in! Groetjes en a happy day!x

  •  20 oktober 2013
  •   Reacties uitgeschakeld voor En we zijn er klaar voor…
  •   Blog, Sigrid