De weg ligt open…

mei 142014
 
Share Button

Na de Ekiden op 1 mei heb ik een ‘bevrijdend’ gevoel. Ik loop voor mezelf. Je zou verwachten dat de druk wat van de ketel zou zijn maar het tegendeel is waar. Ik heb mezelf voorgenomen om mijn grenzen beetje bij beetje te verleggen. Mijn eerste idee was om het aantal km geleidelijk aan op te drijven. Zo heb ik ipv 5 km al 6 km gelopen maar de uitdaging waar ik nu voor ga is het opdrijven van mijn tempo.

Ik moet zeggen dat mij dit wonder boven wonder heel goed lukt. Ik heb vandaag zelfs weer een toploopje achter de rug en dit ondanks de felle tegenwind. Ik heb een gemiddeld temo van 10,26km/u gelopen en deed 29min15 sec over 5 km.

Ik ben behoorlijk trots op mezelf wetende dat ik mij eigenlijk nog maar 6 maand sportief mag noemen na jaren en jaren van absolute lichamelijke rust.

De meters naar de voordeur zijn inderdaad niet altijd even gemakkelijk maar die voldoening na die doorzetting, die inspanning,… daar doe je het toch voor!!!

Ik mag wel van geluk spreken dat ik naast een supercoach, een ondersteunende echtgenoot en kinderen ook veel steun ondervind van mijn collega’s die ook de loopkriebels te pakken hebben.

Ja, ik loop nog steeds gelukkig! Heel gelukkig zelfs!!! 🙂

Herlinde