De weg ligt open…

mrt 192016
 
Share Button
icon_shoesHet is weer even geleden dat ik iets gepost heb op…. Ja, ik ben nog steeds gelukkig en gelukkig, ik loop ook nog.
Ik ben ondertussen zelfstandig geworden waardoor de vrije momenten nog meer geslonken zijn en de stress wel lichtjes verhoogd is.
Hoe druk of hoe stressvol de dagen soms ook mogen zijn, er is 1 ding dat ik absoluut niet wil opgeven en dat is het lopen.
Daar waar ik vorig jaar nog streefde naar sneller en langer lopen, stel ik me nu tevreden met een 5km een 2-tal keren per week.
Dit is voor mij meer dan ok! Meestal ga ik de maandag- en woensdagvoormiddag gaan lopen alvorens mijn werkdag te beginnen.
Loopkleren aandoen, kindjes aan school afzetten, naar huis rijden en GO!
Daarna lekker douchen en we kunnen er weer tegen aan!
Op zondag probeer ik er een gewoonte van te maken om met Marco te gaan lopen. Het tempo ligt een stuk lager dan mijn gebruikelijk tempo maar het is leuk om samen te lopen!
De volgende wedstrijd die vastligt is de Ekiden in Evergem op 1 mei. Dit keer niet met de collega’s maar ik heb mijn lieve buren warm kunnen maken om een ploegje te vormen: de Kozilindekes! In een mum van tijd was ons ploegje gevormd.
Iets om naar uit te kijken!
Ik loop en zie het blijven lopen als een belofte aan mezelf waar ik me voor onbepaalde tijd toe verbonden heb.
Herlinde