De weg ligt open…

mei 032014
 
Share Button

Mijn eerste wedstrijdloop is een feit: Ekiden, 1 mei 2014 (15de editie).

Een toploopje qua tijd: 30min 17 sec. Dit is ongeveer een 3 tot 4 min sneller dan gewoonlijk.

Ik was wel ontzettend nerveus. Ondanks de goede raad van zo wat iedereen, ben ik toch te snel gestart met als resultaat dat het een behoorlijk lastig tochtje geworden is. Mijn ademhaling zat niet echt goed. Ik praat graag tijdens het lopen, dit maakt het voor mij wat gemakkelijker. Ik heb helaas ook weer last van een geknelde zenuw in mijn buik…

Ik heb een continue innerlijk duel gevoerd: je kan stoppen, heel even maar, niemand zal het merken… nee dat kan je niet maken, je moet gewoon doorzetten, opgeven staat niet in uw woordenboek, je kan al die mensen nu toch niet gaan teleurstellen.

Ik ben ervan overtuigd dat ik volgend jaar opnieuw zal meedoen. Een echte wedstrijdloopster ben ik echter niet. Ik loop graag voor mijn eigen voldoening zonder mij hierin te hard te forceren. Misschien spreek ik later nog anders… Zeg nooit nooit 🙂

Morgen opnieuw langs de Lieve gaan lopen 🙂

Dank je nogmaals zus!!! Door jouw coaching van de afgelopen maanden stond ik daar en heb ik mijn doel verwezenlijkt. Dank ook voor de morele steun de dagen voor de wedstrijd en op de wedstrijddag zelf!!!

Herlinde

 

  Eén reactie to “I did it :)”

  1. Met heel veel plezier gedaan zusje! Ben heel trots!