De weg ligt open…

feb 202017
 
Share Button

Hoi

Ik heb een zelfstandige job waarbij ik op psychologisch vlak veel van mezelf  geef en op het einde van de dag ben ik zo moe in mijn hoofd en voel ik me vaak echt leeggezogen. Alles wat er dan nog bijkomt van dagelijkse gebeurtenissen maakt het dan echt loodzwaar.

Mijn reden om te starten met lopen: ik vind het een manier om alles eens los te laten. Het is voor mij letterlijk de verse zuurstof die ik nodig heb om alles beter te kunnen plaatsen in mijn hoofd.

Ik weet dat lopen mij ontspant maar ik heb dikwijls gewoon geen fut om eraan te beginnen, Door het loopproject van Sigrid heb ik de moed teuggevonden. Sigrid gaf me een goede tip, nl. dat ik de afspraken met haar in mijn agenda moet plaatsen alsof het een afspraak is met de dokter… en inderdaad het helpt: ik ben al 4 x gaan lopen met Sigrid en het doet zo goed! Voel me na het lopen zo fier.  Door het feit dat Sigrid aandacht geeft aan mijn psychisch welzijn voel ik me begrepen en sterk en kom ik tot rust in mijn hoofd.  En precies dat heb ik nodig .

Dank je wel Sigrid ! Je geeft me energie en zelfvoldoening en het is goed voor mijn lichaam !

Inge

  Eén reactie to “Inge – lopen als verse zuurstof”

  1. Bedankt Inge voor jouw mooi tekstje! Blij dat ik jou op die manier kan helpen.