De weg ligt open…

mrt 152016
 
Share Button

Hoi!

Enkele maanden geleden besliste ik om op 10 april 2016 samen met een goede vriendin de marathon van Rome te lopen. Tijd zat, dacht ik toen…

Hmmm…. Van augustus tot eind januari heb ik de loopschema’s van m’n personal coach Gino Van Geyte vrij goed kunnen volgen. Maar februari werd een ‘pechmaand’:  thuis stomweg enkele treden van de trap gegleden, verdict: 4 weken niet lopen door barstje in teen. Aquajogging moest m’n conditie op peil houden, maar gekneusde ribben door aanhoudende hoestbuien staken daar een ‘stokje’ voor… Alles deed zeer… Het enige dat iet of wat lukte was fietsen op de hometrainer. Wat heb ik het lopen toen gemist…

Dankzij kinesiste Barbara De Backer, haar team en haar BEST-toestel was ik op 4 maart in staat om het noodplan dat Gino voor me uitschreef op te starten.  De looptrainingen wissel ik af met aquajogging. Benieuwd of ik tijdig terug in vorm zal geraken! Als er nog iemand zin heeft om mee te lopen: deze week de laatste kans!

Groetjes!

Sigrid

parcoursmarathonrome

marathonrome