De weg ligt open…

feb 232014
 
Share Button

Halfweg februari en weg zijn de goede voornemens van januari… Niet door slechte wil, maar zoals het iedereen overkomt: verkouden, wat grieperig en dan maar best eventjes wachten om te sporten… En zo vliegt week 1, week 2 en helaas ook week 3 voorbij voor je het weet… Dus het was hoogtijd dat ik de draad weer opnam… Zo gezegd, zo gedaan… Met een sms’je naar mijn loopvriendinnen, had ik al vlug een loopmakker gevonden…

Zaterdagmiddag, heerlijk loopweertje… We gingen ons niet overdoen, aangezien we (bij de vriendin was het ook zo) toch wel eventjes stil gelegen hadden.. Het werd een heerlijk loopje van 40 minuten langs de Leie… We kregen op slag een vakantie-gevoel door dat zonnetje… En wat het nog leuker maakte, we kletsten er op los en hadden nergens last van de te lange rustperiode.

Ook voor zondag maakte ik al een sportafspraak,  want dan wordt het ook mooi weer… Morgen geen loopje, maar een fietstochtje van 50 a 60km, met natuurlijk ook gezelschap… Hopelijk kan ik morgenmiddag nagenieten van mijn fietsuitspattingen en kan ik  al uitkijken naar dinsdagavond, wanneer er opnieuw een loopje gepland staat… Joepie, we zijn weer vertrokken om de voornemens tot een goed eind te brengen!

Feedback Sigrid: Goed bezig! 🙂