De weg ligt open…

jan 072014
 
Share Button

Paniek… 31 december en vanavond vieren we uitgebreid feest… Gelukkig stuurt een vriendin me een smsje om nog snel het jaar goed af te sluiten met een duurloopje… Zo gezegd, zo gelopen! In de loop van de voormiddag haspelen we een toer van 12km af… laat die calorieën maar komen, want wij hebben ons werk goed gedaan… en wat nog meer belangrijk is, we zijn weer geüpdatet wat “onze ménages” betreft J…We kunnen ons jaar goed afsluiten en nog beter beginnen!

Zoals iedereen plan ik ook in mijn hoofd een goed voornemen voor 2014.. Een dagje lopen, een dagje rust, en zo verder… De dagen dat het praktisch niet lukt om te lopen vervang ik door een kortere ‘fitness workout’ thuis… En ja, tot op vandaag zit ik nog steeds op schema… We begonnen 2014 met twee fitness-sessies en op 6 januari trok ik voor de eerste keer dit jaar mijn loopschoenen aan… Een duurloop van 58’, maar wel op een rustig tempo… Gelukkig dat het rustig ging, want mijn kuiten waren enorm stijf… hoe het komt is nog even een raadsel, maar na de training goed gestretcht en het komt wel weer goed… Dat moet wel, want woensdagmiddag staat er weer een loopje gepland… alejoppa 🙂