De weg ligt open…

dec 282013
 
Share Button

Weken 2, 3 en 4

Zoals ik eerder al zei, vliegen de weken voorbij… Ik loop achter! Niet zoals in  ‘Ik loop achter op het schema’ maar ‘Ik loop achter in het schrijven van mijn blog.’

Om mijn tekst dan even snel als de tijd te laten passeren kan ik kortweg zeggen: ‘Het gaat goed!’ Ik voel me beetje bij beetje beter in mijn vel. Klinkt misschien raar dat het zo vlug gaat, maar het is wel zo. Ik slaap beter, ik voel me minder uitgeput na het werk en door de verplaatsing met het openbaar vervoer van en naar Brussel. Ik kijk telkens opnieuw uit naar een nieuwe training!!!

Het lopen zelf gaat niet altijd even gemakkelijk, maar beetje bij beetje merk ik wel dat het langer duurt vooraleer ik naar mijn klok kijk.

Echt last van iets heb ik niet. Ik voel wel aan mijn scheenbenen en aan mijn knieën dat ik aan het lopen ben, maar ik kan niet echt spreken van pijn.

Na 6 weken op zooltjes leven (ik leef toch liever op grote voet maar soit… J) moet ik nog eens op controle. Later hierover meer.

Week 4 is ondertussen ook al begonnen en is een beetje zwaarder (lees: langer lopen, welgeteld 1 minuut, dacht ik :-)) . Ik kijk uit naar een half uur non-stop lopen en ik droom al van de 10 km… Zou het me lukken om rond de zomerperiode 2014 een wedstrijdje mee te lopen? Een sponsorloop met als goed doel Sigrid haar project??? 🙂

Ik heb voor de eerste keer met een hartslagmeter gelopen. Sigrid zei me dat mijn hartslag iets te hoog lag en dat ik een beetje trager (nog trager!?) moet lopen. (Iemand de film Monsters University gezien? Aan het begin van de film tonen ze een slak (Slug student) die zich haast om op tijd op  school te komen tevergeefs bleek op het einde van de film… Zo voel ik mij met het tempo dat ik loop… :-))

De 2e sessie van week 4 ging best wel goed. Ik heb trager gelopen en mijn hartslag onder controle kunnen houden.

Deze week hebben we 1 sessie minder moeten lopen. Ik vond het in het begin wel spijtig, maar met Kerst in het midden van de week kwam het uiteindelijk wel goed uit… 😉

Op naar week 5!