De weg ligt open…

mrt 042014
 
Share Button

Mijn God wat vliegt de tijd snel… Ik val in herhaling maar het is nu eenmaal zo.

In welke week zitten we ondertussen al?? Ik weet het niet meer 🙂 We lopen nu 2x 9 min en 1x 7 min. Tussenin wandelen we 3 min. Na de laatste run wandelen we rustig uit alvorens te stretchen.

Tussen mijn vorige blog en nu is er al heel wat tijd over gegaan. Ik heb ondertussen kunnen lopen in Londen, Scheveningen en Ossendrecht. Boekarest was gepland maar de avonden waren net iets te gezellig om ’s morgens nog aan een loopje te beginnen   😉

In Londen ging het goed. In Regent’s Park voelde ik me best wel TOP. Er waren nóg slechtere lopers 🙂 Krikt het moraal wel op! De week daarop liep ik in Scheveningen. De eerste ‘run’ ging verbazend goed. Van het hotel naar het strand om dan in noordelijke richting te lopen. Ik vloog bijna over het zand. De tweede run zou ik terug lopen. Tegen de wind in. Djeezes was me dat een tegenvaller. Toen begreep ik waarom ik ‘vloog’ tijdens de eerste run. Ik had bijna-stormwind mee, nu moest ik tegen de wind terug lopen. Ik heb opgegeven… Ik was kapot. De derde run heb ik niet volgehouden. Lees dat ik er zelfs niet aan begonnen ben :-s

Afgelopen weekend hebben we in de bossen van Ossendrecht gelopen. Heuvel op en heuvel af. Ook weer leuk maar in gezelschap goed vol te houden 🙂

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik ondertussen toch al een paar keer met tegenzin ben gaan lopen. De eerste run valt meestal wel mee, de tweede run is afzien en de derde run heb ik vaak het gevoel dat ik over mijn psychologische grens zit en denk ik dan wel dat ik kan doorlopen (een paar minuutjes hè ;-)). Maar we hebben een strenge coach! Genoeg is genoeg.

Ik heb wel al door dat ik een gezelschapsloper ben. Als ik in compagnie loop, heb ik het minder zwaar dan als ik alleen ga lopen. Net dan heb ik minder zin om te gaan. Bij deze dus een stille oproep aan héél trage lopers om door de week ’s avonds mee te lopen 🙂

Een andere locatie doet ook wonderen. Dat de dagen maar wat langer gaan duren.

 Maar wat een geluk; de lente is in zicht! 🙂