De weg ligt open…

nov 162013
 
Share Button
Hoi, gisteren stuurde Vicky me volgend bericht om te posten op m’n blog. Bij deze is dit dan ook gebeurd 🙂 Bedankt hé Vicky!
Vandaag sinds lange tijd nog eens helemaal alleen gaan lopen gezien mijn loopmaatje zich niet kon vrijmaken. Rustig weer, niet te koud, niet te warm, ideaal dus.
Ik kon me nog eens uitleven : 13,65 km op 1u02 (volgens mijn i-pod toch)… Ik was best fier op mezelf.
Conclusie : lopen is even leuk alleen als met twee, maar ik ben toch blij dat ik een vaste looppartner heb om mij te vergezellen en ons wekelijks praatje te houden!
Zelf ben ik gisterenavond ook nog ‘ns een half uurtje gaan lopen. Deed me ook weer deugd, hoewel ik nog last behoud van een zekere stramheid in m’n heup. Als het te lang blijft duren, ga ik binnenkort toch even langs bij het Centrum voor Sportgeneeskunde in Gent. Intussen zal ik best op zachte ondergrond verder lopen, denk ik.
‘k Wens jullie allen nog een goed weekend, en nog even herhalen: alle loopgetuigenissen zijn en blijven welkom! Eén van m’n doelen is het opbouwen van een ‘loop je gelukkig?!-community, die open staat voor éénieder!
Sigrid