De weg ligt open…

mrt 152014
 
Share Button

Vandaag 3×10 min gelopen. Ontzettend trots op mezelf zeker omdat ik na weinig slaap toch weer mijn grenzen verlegd heb. Ik moet wel toegeven dat ik het vandaag lastiger had. Gelukkig dat onze coach ons goed heeft bijgestaan!

Twee weken geleden waren Marco en ik op weekend zonder kinderen. We hadden uiteraard onze loopschoenen & outfit meegenomen in onze valies. Zondagmorgen om 8.00u waren we in het bos aan het lopen. Wel wat veraderlijk met de verborgen heuveltjes maar zo zalig. Na loopje, badje en ontbijt. Hoe mooi kan het leven zijn.

Vorige week waren we aan de zee met opnieuw ons loopgerief in de valies. Om 7.30u mocht ik genieten van een mooie zon die boven de zee verscheen. Het geluid van aanspoelende golfjes, kraken van schelpjes en mijn eigen stem op de achtergrond die mezelf moed insprak.

Zo mooi…. Het toploopje tot hiertoe.

Ondertussen heb ik voor mijn loopje tijdens de week versterking gevonden. Al 3 weken vergezellen mijn 2 collega’s mij. Dit werkt echt motiverend!

Geen last van een of andere blessure maar enkel het gevoel van voldoening en het wegsmelten van de stress rond mijn nek en schouders…